zwanger-osteopathie-martius-eindhoven-eersel

Vrouwenkracht

De scheppende kracht van vrouwen is vaak tegelijkertijd hun ‘zwakke’ punt. Er kunnen vele lichamelijke klachten ontstaan die specifiek zijn voor vrouwen, en die uiteindelijk ook weer kunnen zorgen voor mentale problemen. Ik kan je helpen!
(Deze pagina wordt nog bewerkt)


De kracht van vrouwen

Wat zou de wereld zijn zonder de kracht van vrouwen? Zonder hun vermogen om meerdere dingen tegelijk te doen en zonder hun scheppende (oer)kracht? Who run the world? Girls! 😉

Helaas is de letterlijk scheppende kracht van vrouwen vaak ook hun ‘zwakke’ punt. Hoeveel vrouwen tobben er niet met pijn in de lage rug/bekkenregio, menstruatieklachten, incontinentieproblemen en verzakkingen. Erg vervelende problemen, die je kracht uiteindelijk uitputten. Dit kan dan weer zorgen voor stemmingswisselingen of zelfs depressie. 

Meer over de verbinding tussen lichaam en geest, vind je onder de volgende knop.


ZWANGER?

Wat een mooi wonder is er aan de gang! In jou groeit een kindje dat zich geheel op zijn of haar manier klaarmaakt om geboren te worden. Dat is mooi maar flink werk voor jullie beiden. En dat maandenlang! Ik vind dan ook dat de kracht van jou als moeder helemaal centraal mag staan. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens het ontzwangeren. 

 


Klachten

Het samen ‘zwangeren’, de bevalling en het herstellen daarvan gaan niet altijd van een leien dakje.
Zo horen we vrouwen bijvoorbeeld vaak vertellen over:

  • schouder- en nekklachten
  • rugklachten
  • een gevoel van zwaarte in het bekkengebied
  • aambeien, etc.


Deze klachten kan ik aanzienlijk minder maken voor jou. Hoe ik dat doe, vind je onder de volgende knop.


Osteopathie

Met osteopathie kunnen we je goed voorbereiden op de bevalling en veel klachten vooraf en nadien verminderen. Dat doen we met bepaalde aanrakingen waarmee we je lichaam weer soepel maken. Ook kijken we naar je leefstijl en voeding (geen nood, je hoeft niet op rantsoen). 

Stel je vraag
1
Stel je vraag!
Heb je een vraag? Stel hem hier!
Je zoekt contact met Osteopathie Martius. Ik antwoord op jouw vragen, maar zal je verder nooit ongevraagd een bericht sturen.