Osteopaat Martius onderzoekt een frozen shoulder

Dit doe ik

Ik kan in heel veel gevallen iets voor je betekenen. Je lijf en geest weer ruimte en energie geven. Of zorgen dat je minder pijn hebt. Hier vind je de klachten die ik behandel. Klik op de linkjes om naar de uitleg te gaan.


Welke klachten behandel ik?

Ik kan jou als osteopaat helpen bij een heel scala aan (zowel geestelijke als lichamelijke) klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • lage rugpijn
 • heup- of kniepijn
 • whiplash
 • hoofdpijn
 • menstruatieklachten
 • buikpijn
 • moeheid

En ook:

 • depressie
 • burn-out
 • stemmingswisselingen
 • slaapproblemen

Ik heb nog niet voor elke behandeling een onderdeel op deze website. Wat er al wel is, vind je in het hoofdmenu en onder de kopjes hieronder. Daar vind je ook links naar informatie die handig voor je kan zijn.

Stel je vraag
1
Stel je vraag!
Heb je een vraag? Stel hem hier!
Je zoekt contact met Osteopathie Martius. Ik antwoord op jouw vragen, maar zal je verder nooit ongevraagd een bericht sturen.